03 jun 2011

Afvallen met hypnose

0 Reacties

Afvallen met hypnoseNu kunt u gemakkelijk en zonder na te denken afvallen. Zet het reduceren van uw gewicht op de ‘automatische piloot’. Geen jojo-effect maar een blijvend resultaat dankzij een verandering van uw gedrag in het onderbewustzijn middels hypnose.

Afvallen met hypnose – zo werkt het…

Wanneer u begint met een dieet, bent u continue op een bewust niveau bezig met ‘eten’. Eenmaal uw streefgewicht bereikt zal uw aandacht verslappen en vervalt u weer snel in normale eetgewoonten. Het gevolg hiervan is dat u langzaam weer het gewicht bereikt dat u had voordat u begon met lijnen (jojo-effect).

Kiest u voor ‘afvallen met hypnose’, dan kiest u voor een onbewust proces dat het best te vergelijken is met het navigeren met een navigatiesysteem. U geeft de eindbestemming in en het navigatiesysteem brengt u automatisch naar het doel dat u voor ogen heeft, ook wanneer u eens een keer de verkeerde afslag neemt. U hoeft niet meer aan eten te denken, uw onderbewustzijn regelt het allemaal voor u! Het wonder van hypnose!

Afvallen met hypnose – dit kunt u verwachten…

BMI grafiekNa een intake gesprek waarin u o.a. aangeeft wat u huidige- en streefgewicht is, bepaald de HypnoseCoach in overleg met u welke methode voor u het meest geschikt is. Indien u geen last van (clinische)obesitas heeft, zal vaak 1-2 sessie(s) voldoende zijn om het gewenste resultaat te behalen. Wanneer u wel (clinische)obesitas heeft en erg veel wilt afvallen, kunnen 3-4 sessies nodig zijn.

Meer over afvallen met hypnose vind je op de website hypnose.nl. Hier vindt u de adressen van de HypnoseCoaches!

Afvallen met Hypnose

Meer bookmarks
[begin]
Over de schrijver