HypnoVital thuissessie

NIEUW – Unieke HypnoVital thuissessie

De HypnoVital thuissessies zijn ontworpen voor mensen die een hypnosesessie willen ondergaan op een tijdstip dat hen het beste uitkomt, gewoon thuis in een vertrouwde en ontspannen omgeving.

HypnoVital thuissessies mogen niet vergeleken worden met gewone hypnose audio cd’s. De HypnoVital sessies kenmerken zich door de hoge kwaliteit, zowel in opnames als de verwerking van de suggesties. Zo wordt o.a. gebruikt gemaakt van uitsluitend A-stemmen en hebben de opnames plaatsgevonden in de Bolland & Bolland studio’s te Blaricum. Voor de verwerking is gekozen voor de meest moderne technologie en hypnosetechnieken zoals het gebruik van fractionering, isochronische tonen, 3D-technieken, Audiostobe signalen en Dual Voices. Hoewel de HypnoVital thuissessies ontworpen zijn als losstaande sessies zijn deze tevens inzetbaar als versterking van een hypnosesessie bij uw HypnoseCoach.

Verkrijgbaarheid

De HypnoVital thuissessies zijn volop verkrijgbaar zijn in diverse winkels. Indien u nu reeds gebruik wilt maken van een thuissessie uit de HypnoVital collectie, kunt u deze aanschaffen via uw HypnoseCoach.

HypnoSlim thuissessie voor overgewicht en obesitas

HypnoSlim_box2De HypnoSlim thuissessie is speciaal ontworpen voor mensen met overgewicht of (klinische) obesitas. Door een permanente gedragsverandering in het onderbewustzijn zult u eenvoudig en op een veilige, verantwoorde en gezonde manier afvallen. De HypnoSlim thuissessie kan tevens gebruikt worden i.c.m. gewichtsreductie-programma’s zoals aanbevolen door diëtisten, artsen en medici.

 

hypnoselim_barcodeHypnoVital HypnoSlim thuissessie - € 34,95
Deze thuissessie in MP3-formaat wordt aangeboden als data-cd incl. handleiding.

 

Meer bookmarks