05 jun 2011

Stoppen met roken m.b.v. hypnose

0 Reacties

Stoppen met roken hypnoseStoppen met roken blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij het stoppen met roken zijn twee aspecten van groot belang nl. de lichamelijke ontwenning en de psychische ontwenning. Als u écht wilt stoppen met roken en dat zonder enige moeite, laat de HypnoseCoach u dan helpen!

Stoppen met roken m.b.v. hypnose – zo werkt het…

Veel mensen die willen stoppen met roken kiezen voor een nicotinevervanger zoals kaugum of nicotine pleisters. Deze hulpmiddelen voorkomen alleen de lichamelijke ontwenningsverschijnselen. Het opsteken van een sigaret gebeurt echter onbewust, zonder dat u daarbij nadenkt. Ook al gebruikt u nicotinevervangers, op gezette tijden laat het onderbewustzijn u weten dat het tijd is om een sigaret op te steken. En zoals u wellicht heeft ondervonden; het is moeilijk om deze verleiding te weerstaan!

Middels hypnose wordt uw onderbewustzijn als het ware her-geprogrammeerd zodat het niet meer vanzelfsprekend is om een sigaret op te steken. Dit maakt het voor u veel gemakkelijker om “Nee” te zeggen tegen deze ongezonde gewoonte. U heeft er gewoon geen zin meer in!

Stoppen met roken m.b.v. hypnose – dit kunt u verwachten…

Voordat begonnen wordt met de hypnose sessie wordt met u in een intake gesprek eerst doorgesproken wat u huidige rookgedrag is. Het kan eventueel zijn dat u alvorens de eerste sessie plaatsvindt wat huiswerk mee krijgt. Over het algemeen zijn één tot twee sessies nodig om definitief te stoppen met roken.

Meer over het stoppen met roken d.m.v. hypnose vind je op de website hypnose.nl. Hier vindt u de adressen van de HypnoseCoaches!

Het unieke concept zelf leren? Bekijk de workshop Stoppen met Roken voor hypnotherapeuten.

Meer bookmarks
[begin]
Over de schrijver