19 okt 2012

Stress reductie d.m.v. hypnose

0 Reacties

Stress reductie kan met behulp van hypnose op een eenvoudiuge wijze worden verwezenlijkt. In steeds meer gevallen leidt stress tot zowel geestelijke- als lichamelijke klachten en beïnvloeden ons dagelijks leven op een negatieve wijze.

Stress reductie d.m.v. hypnose – zo werkt het…

Niet alleen in de werksituatie maar ook in ons privéleven zorgt stress voor ongewenste situaties en kan zelfs een burn-out tot gevolg hebben indien er niet tijdig ingegrepen wordt. Maar al te vaak worden gezinsleden meegenomen in de negatieve flow wat een hoop elende tot gevolg heeft. Neem daarom nu de beslissing om voortaan weer vrolijk en ontspannen door het leven te gaan.

In een hypnosesessie zorgt uw HypnoseCoach ervoor dat negatieve gevoelens die uw dagelijkse leven beïnvloeden niet langer een rol spelen. In plaats daarvan zult u nieuwe, positieve gevoelens ervaren waardoor u weer meer zelfvertrouwen zult hebben. U verlaat de negatieve spiraal en zult weer toekomstperspectief ontwikkelen.

Stress reductie d.m.v. hypnose – dit kunt u verwachten…

Hypnose therapie is bij uitstek geschikt voor het oplossen van stress gerelateerde problemen. In het voorgesprek geeft u aan waar de problemen precies liggen en wat u er graag voor in de plaats wilt hebben. Middels de juiste bewoording zorgt uw HypnoseCoach voor een positieve wending waarbij rekening gehouden wordt met uw specifieke wensen. De gevolgen hiervan merkt u al direct na één enkele hypnosesessie. In sommige gevallen kan echter een tweede sessie noodzakelijk zijn. Uw HypnoseCoach zal dit in een nagesprek met u bespreken.

Meer over stress en stressmanagement is te vinden op de website van hypnose.nl. Hier vindt u de adressen van de HypnoseCoaches!

Meer bookmarks
[begin]
Over de schrijver