11 jun 2011

Vliegangst vrij met hypnose

0 Reacties

Vliegangst? Voortaan stapt u zonder angst in een vliegtuig. Stop eindelijk met piekeren en gun uzelf de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Vlieg naar een verre bestemming voor uw droomvakantie of boek voortaan zonder moeite een zakelijke vlucht. Met behulp van hypnose bent u voorgoed van uw vliegangst (aviofobie) verlost!

Vliegangst vrij met hypnose – zo werkt het…

Vliegangst kan zijn oorsprong hebben in een nare ervaring in het verleden. Toch komt het ook regelmatig voor dat mensen met vliegangst kampen hoewel ze nog nooit gevlogen hebben. Een mogelijke verklaring hiervoor is dat men reeds angstig is. Zo kan iemand hoogtevrees hebben, aan claustrofobie lijden of een combinatie hiervan. Zelfs de gedachte dat er iets zou kunnen gebeuren met het vliegtuig weerhoudt hen ervan om het vliegtuig in te stappen.

In alle gevallen zitten deze gevoelens diep verankert in het onderbewustzijn. Uw HypnoseCoach zal deze negatieve gevoelens middels hypnose een positieve wending geven, waardoor uw vliegangst in sterke mate gereduceert wordt of zelfs helemaal zal verdwijnen.

Vliegangst vrij met hypnose – dit kunt u verwachten…

In het intake gesprek wordt specifiek ingegaan op uw angst m.b.t. vliegen. De HypnoseCoach maakt hiervan een analyse en stemt de gebruikte methode hierop af. In de meeste gevallen is één enkele hypnose sessie voldoende echter in sommige gevallen blijkt het noodzakelijk om de sessie nogmaals te herhalen in een tweede sessie. Het dient aanbeveling (hoewel niet noodzakelijk) om de sessie(s) te laten plaatsvinden kort voordat u van plan bent om te gaan vliegen.

Meer over angst voor vliegen is te vinden op de website van hypnose.nl. Hier vindt u de adressen van de HypnoseCoaches!

Meer bookmarks
[begin]
Over de schrijver